انتخاب یک تصویر مناسب برای پروفایل شبکه‌های اجتماعی کاری یا برای درج در سایت‌های کاریابی از اهمیت زیادی برخوردار است. یک تصویر مناسب می‌تواند درصد موفقیت شما را در به دست آوردن فرصت‌های شغلی به مقدار قابل توجهی افزایش بدهد.

اگر تصویر پروفایل شما توسط یک عکاس تهیه شده است، به احتمال زیاد انتخاب این عکس برای پروفایل کاری، گزینه‌ای مناسب خواهد بود ولی اگر عکسی مناسب و حرفه‌ای در اختیار ندارید، با رعایت چند نکته و با کمک گوشی موبایل خود هم می‌توانید یک عکس خوب تهیه کنید.

عکس پروفایل رسمی

۱- عکس شما باید شبیه شما باشد

این نکته‌ای بدیهی به نظر می‌رسد ولی در عمل بسیاری از عکس‌های پروفایل هستند که به دلیل قدیمی بودن یا تغییرات تازه در چهره‌ی افراد به روز نیستند. تصویر پروفایل شما باید طوری باشد که اگر امروز با مشتری یا کارفرما ملاقات کردید، تصویری متفاوت از شما مشاهده نکنند.

۲- تصویر با کیفیت تهیه کنید

تصویر پروفایل شما قبل از آپلود باید با ابعاد مناسب برش بخورد و کیفیت بالایی داشته باشد. آپلود یک عکس گروهی و برش آن با امکانات موجود در شبکه‌های اجتماعی احتمالا عکسی مات و بی‌کیفیت را نتیجه خواهد داد و این چیزی نیست که حس خوبی در مخاطب شما ایجاد کند.

۳- مطمئن شوید که تصویر صورت شما ۶۰ درصد قاب را اشغال می‌کند

تصویر شما در کنار یک کوهستان زیبا یا در مناظر شهری، هرچند ممکن است زیبا باشد ولی گزینه‌ای نامناسب برای فعالیت‌های شغلی نیست. چیزی که در تصویر پروفایل شما دیده می‌شود باید چهره‌ی کامل شما باشد نه مناظر طبیعی و نه تصویری تمام قد از فاصله‌ای طولانی.

۴- در تصویر پروفایل تنها عکس خودتان را قرار بدهید

عکس پروفایل شما باید به تنهایی شما را نشان بدهد. درج عکس‌های گروهی با دوستان و همکاران چیزی نیست که مخاطب شما آن را بپسندد یا حس خوبی نسبت به شما پیدا کند.

اگر عکس زیبایی از خودتان و همکاران و دوستان دارید، می‌توانید آن را به عنوان تصویر دوم که معمولا زیر تصویر پروفایل قرار می‌گیرد قرار بدهید.

۵- از دوست یا همکارتان بخواهید تا از شما عکس بگیرد

تهیه‌ی تصویر با دوربین سلفی موبایل علاوه بر اینکه کیفیت کمتری دارد، باعث ایجاد زوایای نامناسب و همچنین نبود آرامش و اطمینان در چهره‌ی شما می‌شود. تهیه‌ی یک تصویر از زاویه‌ی مناسب و با دوربین با کیفیت‌تر پشت موبایل تفاوت چشمگیری در نتیجه ایجاد می‌کند.

۶- حالت مناسبی داشته باشید

معمولا بهترین حالت برای تصویر پروفایل، تصویری با لبخند است. بسته به شرایط ممکن است حالت دیگری را برای تصویر پروفایل خودتان انتخاب کنید. همچنین اگر خسته هستید یا حالت مناسبی ندارید،‌ تصویربرداری را در زمان دیگری انجام دهید.

۷- از تصاویر پس‌زمینه‌ی مناسب استفاده کنید

لزومی ندارد در یک پس‌زمینه‌ی سفیدرنگ عکس بگیرید ولی تصویر پشت شما باید در حاشیه باشد و چیزی باشد که توجه را جلب نکند. صورت شما در تصویر پروفایل باید در مرکز توجه باشد. گاهی پس زمینه‌ای از محل کار که در حاشیه قرار گرفته می‌تواند گزینه‌ای خوب باشد.

۸- لباس شما پوشش معمول خودتان باشد

لباسی که به تن دارید، در شکل گرفتن ذهن مخاطب نسبت به شما موثر است. برای تصویر پروفایل از لباسی مناسب که معمولا در محل کار می‌پوشید استفاده کنید. در زمان ملاقات حضوری، مشتری یا کارفرمای شما باید با چهره و لباس شما آشنایی قبلی داشته باشد.

۹- تصویر را با نور طبیعی و نرم تهیه کنید

در محلی تصویر را بگیرید که سایه‌ای روی صورت یا لباس شما نیفتد. نور طبیعی روز معمولا بهترین گزینه است. نور زیاد یا نور کم یا نور رنگی می‌تواند تصویری بد از چهره‌ی شما ایجاد کند.

۱۰- از فیلترهای تصویر به صورت هوشمندانه استفاده کنید

تنظیم نور و رنگ تصویر و شفاف کردن آن پیش از آپلود گزینه‌ای خوب است ولی از فیلترهایی که چهره‌ی شما را تغییر می‌دهد و یا به صورت فانتزی تبدیل می‌کند، نباید استفاده کنید.

اگر روش کاربرد نرم‌افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ برای ویرایش تصویر را نمی‌دانید، بهتر است از یک دوست یا متخصص بخواهید که این کار را برایتان انجام بدهد تا تصویری با بهترین کیفیت و رنگ در اختیار داشته باشید.

نظر شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *