برای جلوگیری از رخداد اشتباه در حذف حساب کاربری تلگرام، قابلیت حذف حساب کاربری مستقیما در برنامه‌ی تلگرام وجود ندارد و برای انجام این کار می‌بایست وارد سایت تلگرام شوید.

تلگرام

پیش از اینکه بخواهید حساب کاربری خود در تلگرام را حذف کنید، به نکات زیر توجه کنید، ممکن است از انجام این کار پشیمان شوید:

  1. اگر هدف شما از حذف حساب کاربری تلگرام، خالی شدن حافظه گوشی است، تلگرام قابلیتی را برای این کار در نظر گرفته است و کلیه‌ی اطلاعات ذخیره شده روی گوشی را حذف می‌کند. اطلاعات شما همچنان روی سرورهای تلگرام باقی می‌ماند و استفاده از این روش، باعث از بین رفتن کانال‌ها و گفتگوها و فایل‌ها و متن‌های شما به صورت دائمی نخواهد شد.
  2. اگر هدف شما از پاک کردن اکانت تلگرام، خارج شدن از حالت بلاک یا مسدودی باشد، حذف کردن اکانت تلگرام کمکی به شما نخواهد کرد و شماره‌ی شما در ورود مجدد، باز هم همین مشکل را خواهد داشت.
  3. اگر می‌خواهید روی شماره‌ی جدیدی به کار خود با تلگرام ادامه دهید، می‌توانید بدون حذف حساب کاربری قبلی، کلیه‌ی اطلاعات خود را به شماره‌ی جدید منتقل کنید. این قابلیت در تلگرام با Change Number شناخته می‌شود.
  4. اگر حساب کاربری خود را حذف کنید ممکن است تا چند روز نتوانید مجددا به حساب کاربری خودتان وارد شوید.

مراحل حذف حساب کاربری تلگرام

  1. به این صفحه وارد شوید: https://my.telegram.org/auth
  2. مطابق تصویر زیر، شماره موبایل خود را به صورت استاندارد بین‌المللی وارد کنید و روی دکمه Next کلیک کنید.
    وارد کردن شماره تلگرام
  3. روی گوشی باید پیامی به شکل زیر دریافت کنید. بسته به شرایط ممکن است متن پیام برای شما به زبان فارسی یا زبانی دیگر ارسال شود. در هر صورت قسمت اصلی کد در پیام‌ها مشترک است و می‌توانید از آن استفاده کنید.
    کد ارسال شده از تلگرام
  4. کد دریافت شده را مطابق تصویر زیر در سایت تلگرام وارد کنید:
    وارد کردن کد در سایت تلگرام
  5. اگر اطلاعات را درست وارد کرده باشید، به صفحه‌ی زیر هدایت می‌شوید. روی گزینه‌ی دلیت اکانت( Delete account ) کلیک کنید:
    گزینه حذف حساب کاربری تلگرام
  6. تلگرام از شما می‌پرسد که به چه دلیل می‌خواهید حساب کاربری خود را پاک کنید.
    علت حذف حساب تلگرام
  7. پس از وارد کردن دلیل حذف و کلیک روی Delete My Account یک بار دیگر پیامی به شما نمایش داده می‌شود که آیا از انجام این کار اطمینان دارید ؟
    اطمینان از حذف حساب کاربری تلگرام
  8. اکنون باید پیامی به شکل زیر را مشاهده کنید که نشان می‌دهد حساب کاربری شما به طور کامل حذف شده است:
    پیام تکمیل حذف حساب کاربری تلگرام

حذف خودکار حساب کاربری تلگرام

تلگرام این قابلیت را نیز در بخش تنظیمات خود قرار داده است که اگر مدت مشخصی از تلگرام خود استفاده نکنید، عملیات حذف به طور خودکار انجام شود. این کار به این دلیل تعبیه شده است که افراد بتوانند خیالی آسوده‌تر داشته باشند و هنگامی که از دنیا می‌روند، اطلاعات قدیمی آن‌ها جایی باقی نماند. این قابلیت در بیشتر سیستم‌های شبکه‌های اجتماعی و ایمیل پیشرفته موجود است.

دوره‌های زمانی قابل تنظیم ممکن است یک ماه تا یک سال متغیر باشد و اگر به این مدت وارد حساب کاربری خود نشوید، حساب کاربری شما به صورت خودکار حذف می‌شود.

چنانچه مایل باشید می‌توانید این قابلیت را که پیش‌فرض فعال است، غیر فعال کنید تا حساب کاربری شما خودکار حذف نشود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *