امروزه در هر محفل اجتماعی مرتبط با حوزه خانواده، قطعا شاهد بحث و گفت و گو درباره سبک زندگی هستیم. سبک زندگی دستور‌العملی است اجتماعی و مدنی و اخلاقی برای یک فرد که بتواند براساس آن , جنبه های زندگی خود را مدیریت کرده , نواقص را برطرف و مسیر را برای رسیدن به اهداف انسانی و کمال گرایانه خود طی کند.

سبک زندگی

سبک زندگی و زاویه ما با آن

ما می‌توانیم این دستور العمل ها را از محیط , اجتماع و یا حاکمیت دریافت و تفسیر کنیم که نتیجه تفسیر این دستور العمل‌ها به سبک زندگی ذهنی منجر می‌شود. ارزشهای ملی و بومی و دینی می‌تواند بخشی از این دستور العمل‌ها باشد . سبک زندگی همه جنبه های زندگی فردی و اجتماعی یک انسان را دربرمیگرد . ارتباطات اجتماعی ما تاثیر پذیر از همین ذهنیت است .

تعریف ما از سبک زندگی تاثیر شگرفی در سلامت روان ما خواهد داشت. برداشت‌ها , تحلیل‌ها , قضاوت‌ها و انتظارات ما از خود و دیگران نشات گرفته شده از تعریفی هست که ما از سبک زندگی خود داریم. ما باید برای تعیین چارچوب‌ها و اصول‌های رفتاری و اخلاقی خود مطالعه و مشورت کرده و براساس آن بتوانیم الگویی صحیح و انسان مدار برای خود از سبک زندگی ارائه دهیم و آن اصول و قواعد را اجرا نماییم.

به طور کلی می‌توان گفت:

سبک زندگی، یک شیوه‌ی مشخص و قابل مشاهده از زیستن است

نظر شما چیست ؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *