شاید تعجب کنید ولی پوست موز ماده‌ای خوراکی و حتی مفید است. پوست موز حاوی مواد معدنی و ویتامین‌های مفید از جمله پتاسیم، فیبر، چربی‌های غیر اشباع، آنتی اکسیدان و اسیدهای آمینه است.

موز

روش مصرف پوست موز

خوردن پوست موز به دلیل بافت نامناسبی که دارد چندان آسان نیست. اگر از موزهای رسیده استفاده کنید، این ناخوشایندی کاهش پیدا می‌کند و آسان‌تر می‌توانید از مواد مفید موجود در پوست موز بهره‌مند شوید.

همچنین می‌توانید پوست موز را به همراه موز در مخلوط‌کن ریخته و با مواد خوراکی دیگر ترکیب کنید تا هم سختی آن از بین برود و هم طعم آن مطبوع‌تر شود.

به عنوان یک روش دیگر ممکن است بخواهید پوست موز را پخته و سپس با مواد دیگر ترکیب کنید و میل نمایید.

خطرات استفاده از پوست موز

در تولید موز ممکن است از سم و آفت‌کش‌ها استفاده شود و به همین دلیل سطح بیرونی پوست آن برای خوردن نامناسب باشد. اگر به موز ارگانیک دسترسی ندارید، می‌توانید پوست موز را به خوبی شستشو دهید و با استفاده از قاشق، سطح داخلی پوست موز را تراشیده و میل نمایید.

سطح بیرونی پوست موز به دلیل تماس با سم برای مصرف کردن مناسب نیست و بهتر است دور ریخته شود. به علاوه مصرف این بخش از پوست موز چندان آسان و مورد علاقه نیست.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *