شاید تعجب کنید ولی پوست موز مادهای خوراکی و حتی مفید است. پوست موز حاوی مواد معدنی و ویتامینهای مفید از جمله پتاسیم، فیبر، چربیهای غیر اشباع، آنتی اکسیدان و اسیدهای آمینه است.
روش مصرف پوست موز
خوردن پوست موز به دلیل بافت نامناسبی که دارد چندان آسان نیست. اگر از موزهای رسیده استفاده کنید، این ناخوشایندی کاهش پیدا میکند و آسانتر میتوانید از مواد مفید موجود در پوست موز بهرهمند شوید.
همچنین میتوانید پوست موز را به همراه موز در مخلوطکن ریخته و با مواد خوراکی دیگر ترکیب کنید تا هم سختی آن از بین برود و هم طعم آن مطبوعتر شود.
به عنوان یک روش دیگر ممکن است بخواهید پوست موز را پخته و سپس با مواد دیگر ترکیب کنید و میل نمایید.
خطرات استفاده از پوست موز
در تولید موز ممکن است از سم و آفتکشها استفاده شود و به همین دلیل سطح بیرونی پوست آن برای خوردن نامناسب باشد. اگر به موز ارگانیک دسترسی ندارید، میتوانید پوست موز را به خوبی شستشو دهید و با استفاده از قاشق، سطح داخلی پوست موز را تراشیده و میل نمایید.
سطح بیرونی پوست موز به دلیل تماس با سم برای مصرف کردن مناسب نیست و بهتر است دور ریخته شود. به علاوه مصرف این بخش از پوست موز چندان آسان و مورد علاقه نیست.